Filmen “Tidlige Traumer”, der varer 55 minutter, er en undervisningsfilm, der udover fagpersoner er rettet mod de vigtige grunduddannelser til pædagog, socialrådgiver, lærer, sygeplejerske, jordemor, sundhedsplejerske m.fl. Filmen ledsages af et undervisningsmateriale.

Det er vores håb, at filmen vil få et gennembrud på disse uddannelser. Dette vil på længere sigt betyde, at flere professionelle vil blive opmærksomme på, tidlige traumer og på traumers betydning for barnets mistrivsel.

Filmen er en indføring i, hvordan Spædbarnsterapi kan anvendes i behandling af tidlige traumer. I filmen følger vi flere terapeutiske forløb, og vi oplever også, hvordan Spædbarnsterapiens metode kan anvendes i socialpædagogisk praksis.

Fakta:
Filmen ”Tidlige Traumer” er instrueret af Anja Dalhoff og produceret af Danish Doc Production. 
Det er muligt at købe rettighed til at vise filmen til undervisningsbrug på følgende måder.

1.
Tilmeld dig på Danish Doc Production.

2. Send en mail til anja@danishdoc.dk
Bed om en faktura eller EAN afhængigt af dit behov. Du vil herefter modtage faktura og link til filmen.

Undervisningsmateriale:
Har du behov for undervisningsmaterialet til filmen, kan du hente det her

 

Formand i Dansk Psykoterapeutforening,
Pia Clementsen er glad og begejstret for filmen:

– Det er en utrolig rørende og smuk film. Relevant for alle mennesker, og ikke mindst for psykoterapeuter er det en lærerig film, fuld af indsigt og viden og varme. Jeg anbefaler alle medlemmer i Dansk Psykoterapeutforening at se filmen!

Filmen er en indføring i, hvordan Spædbarnsterapi kan anvendes i behandling af tidlige traumer. Den følger flere terapeutiske forløb, og viser, hvordan spædbarnsterapiens metode kan anvendes i socialpædagogisk praksis. I fremtiden kan filmen købes og bruges i undervisningsøjemed.

Filmen er lavet af filminstruktør Anja Dalhoff, i samarbejde med Inger Poulsen, psykoterapeut MPF og Inger Thormann, psykolog, samt Eileen Bouchet, psykoterapeut MPF. Alle fra Dansk Institut for Spædbarnsterapi.

Se trailer til filmen……